People Cloud, luotettava ja nopea kumppani!

People Cloud

Author

Ulla Roselius

Ulla Roselius

I'm a Service Manager for People Cloud. I'm interested in service design, design management, concepting, consulting, project management, Scaled Agile (SAFe) and process development.

Koronavuosi on meilläkin, kuten kaikissa palveluyrityksissä, vaikuttanut päivittäiseen tapaan tehdä työtä ja kohdata käyttäjiämme. Mahdollisuuksia kohdata asiakkaitamme ja verkostoamme kasvokkain, ja sen myötä myös hetkiä epäviralliseen jutteluun ja palautteen saamiseen, on ollut olemattoman vähän. Samaan aikaan poikkeusaika toi käyttäjillemme uudenlaisia tarpeita ja ongelmia, jotka poikivat pikkuhiljaa uusia palveluita helpottamaan asiakkaidemme arkea. Myös asenne etätöihin on radikaalisti muuttunut. Myöhemmin syksyllä lanseerattava People Cloud Off-site palvelu onkin korona-ajan synnyttämä innovaatio, jonka kysynnän uskomme vahvasti vain kasvavan tulevaisuudessa.

Kuten Susanna aiemmin kirjoitti, koko People Cloudin olemassaolo perustuu siihen, että halusimme tehdä monimutkaisesta ja kalliista ulkoisten resurssien hankintaprosessista mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista sekä hakuja tekeville asiakkaille, että tekijöitä tarjoavalle kumppaniverkostollemme. People Cloud-palvelu perustettiin siis ratkaisemaan asiakkaan konkreettista ongelmaa ja samalla muurattiin peruskivemme: kaiken mitä teemme täytyy tuottaa arvoa asiakkaalle tai kumppaneillemme.

Olen todella ylpeä voidessani sanoa, että asiakaslähtöisyys myös käytännössä näkyy arjessamme kaikilla osa-alueilla myynnistä tuotekehitykseen. Emme kuvittele tunnistavamme kaikkia ongelmia ja tarpeita, tai tietävämme niihin aina oikeaa ratkaisua vaan haemme koko ajan aktiivisesti palautetta käyttäjiltämme varmistaaksemme, että kehitymme oikeaan suuntaan ja tuotamme heille lisää hyötyä.

Elo-syyskuun vaihteessa lähestyimme aktiivisimpia käyttäjiämme People Cloud-kyselyllä, jossa pääaiheena oli tällä kertaa visuaalinen ilmeemme, käytettävyyttäkään unohtamatta. Nuorena yrityksenä meitä kiinnosti myös millaisia tunteita People Cloud herättää ja mihin suuntaan brändimme on rakentumassa. Kysely toteutettiin yhteistyössä Wannadon kanssa puhelinhaastatteluina, ja kohdistui sekä asiakkaisiin, että kumppaneihimme. Alla pieni katsaus kyselyn tuloksiin ja sen seurauksiin.

“Minkälainen yleinen mielikuva sinulla on People Cloud -brändistä? Mitä ajatuksia, mielleyhtymiä ja/tai tunteita se herättää sinussa?”

Käyttäjiemme mielikuvat People Cloudista olivat pelkästään positiivisia. Erityisesti minua ilahdutti se, että sekä asiakkaat, että toimittajat kokevat meidät luotettavaksi kumppaniksi. Puolitoistavuotiaana yrityksenä emme olisi voineet toivoa parempaa tulosta! Kuohujuomien poksauttelun jälkeen kova työ jatkuu, jotta jatkossakin voimme mieluummin ylittää kuin täyttää meihin kohdistuvat odotukset.

“Mitä mieltä olet People Cloud sivustojen visuaalisesta ilmeestä? Entä käytettävyydestä?”

Vuoden alussa teimme strategisen päätöksen uudistaa ja yhtenäistää visuaalinen ilmeemme vuoden 2020 aikana. Myöhemmin, kun visuaalinen mielikuva meistä on jo vakiintunut käyttäjien mielessä, muutos voisi olla paljon vaikeampi. Varmistaaksemme, että lähdemme uudistuksessa oikeaan suuntaan, kysyimme käyttäjiemme mielipidettä nykyisestä verkkosivustosta, People Cloud applikaatiosta ja niiden käytettävyydestä.

Vastauksista selvisi nopeasti se mitä olimme itsekin etukäteen arvanneet, visuaalinen ilmeemme on hieman vanhanaikainen ja lattea. Se ei herätä juurikaan tunteita käyttäjissä, jotka toivoivat enemmän väriä ja modernia ilmettä.

Käytettävyyden osalta sen sijaan tulos oli odotettuakin positiivisempi: Käytön helppous ja vaivattomuus korostui kaikissa vastauksissa! Käytettävyyden jatkuva parantaminen toki jatkuu tavallisena kehitystyönä, mutta on selvää, että isompi remontti meidän on nyt kohdistettava visuaalisen ilmeen parantamiseen.

Mitä seuraavaksi: Visuaalisen ilmeen uudistus

Tavoitteeksi on asetettu, että uusi ilme kuvastaa ketä oikeasti olemme ja näyttää kuinka iloista ja värikästä People Cloudissa työskentely oikeasti on! Talven aikana näette pikkuhiljaa työn tuloksia, kun ilme vaihtuu ensin verkkosivulla ja etenee siitä People Cloud applikaatioon ja materiaaleihin. Paljon kiitoksia kaikille kyselyyn osallistuneille avustanne. ?

Thank You!

The form was sent successfully. We will publish your Talent asap, but latest within two working days.

Meanwhile, if you have any questions, please contact us at express@peoplecloudpro.com.

Thank You!

The form was sent successfully. We will be in touch in no time!

Meanwhile, if you have any questions, please contact us at express@peoplecloudpro.com