Ostajan opas

Landing

Author

Ulla Roselius

Ulla Roselius

I'm a Service Manager for People Cloud. I'm interested in service design, design management, concepting, consulting, project management, Scaled Agile (SAFe) and process development.

Kun yritys päättää hankkia ulkoisen asiantuntijan ensimmäistä kertaa, liikkeellelähtö on usein vaikeaa, ja alkaa osaajayritysten googlaamisella. Yrityksellä ei itsellään ole valmiina kumppaniverkostoa eikä liiemmin aikaa potentiaalisten kumppanien etsimiseen, tarjousten läpikäyntiin, eikä valmiita sopimuspohjia sopivan osaajan löytyessä. Hankinnan aloittaminen ja loppuun vieminen on työlästä ja aina pois jonkun varsinaisesta tuottavasta työstä. Helpottaaksemme prosessin käynnistämistä, tässä lyhyt opas ulkoisen IT-asiantuntijoiden löytämiseen ja ostamiseen People Cloudin kautta.

Kuka voi käyttää People Cloudia

People Cloudin asiakas voi olla yhtä hyvin pieni uutta innovaatiota tekevä start-up, konepaja Keski-Suomesta kuin globaali pörssiyrityskin. Oleellista on, että yritys on tunnistanut tarpeen täydentää osaamistaan väliaikaisesti käyttämällä ulkoista IT-asiantuntijaa esimerkiksi prosessien kehittämiseen, ohjelmistojen käyttöönottoon ja ylläpitoon, projektien ja järjestelmien suunnitteluun, ohjelmointiin, järjestelmien suunnitteluun tai testaukseen. People Cloudin palvelu skaalautuu yrityksesi kasvaessa ja täyttää muuttuvat tarpeesi luotettavasti ja laadukkaasti koostasi riippumatta.

Miten People Cloud toimii?

People Cloudin käyttäminen on todella helppoa: Rekisteröidy People Cloud sovellukseen (https://peoplecloudpro.com/fi-client/) asiakkaaksi ja luo haku, jossa kuvaat tarpeesi. Sen perusteella me lähetämme haun yrityksille kumppaniverkostossamme, ja odotamme sopivia asiantuntijaehdokkaita, jotka täsmäävät tarpeeseesi. Kumppaniverkostossamme on yli 400 asiantuntijayritystä, jotka tavoitamme yhdellä napinpainalluksella digitaalisen alustamme kautta.

Verkostomme tuottamista ehdokkaista valitsemme 2-3 sopivinta, jotka lähetämme sinulle sovelluksemme kautta saatteenaan arvio miten hyvin ehdokas täsmää tarpeeseesi. Mikäli haastattelun jälkeen valitset jonkun ehdokkaistamme, teet sopimuksen People Cloudin kanssa, ja valittu henkilö voi aloittaa työnsä.

Riippumatta siitä montako asiantuntijaa eri yrityksistä ostat People Cloudin kautta, sinulla on aina vain tasan yksi sopimus- ja laskutuskumppani, People Cloud. Halutessasi hoidamme myös tuntikirjaukset, mikäli sinulla ei ole niille omaa järjestelmää.

Mitä minun täytyy tietää?

Voidaksesi tehdä haun People Cloud sovellukseen, sinun täytyy osata kuvata mihin tarkoitukseen osaajaa tarvitset. Jos jo tiedät millaista erityisosaamista henkilöllä tulee olla, tai millainen tekninen ympäristö teillä on, niin voit kuvata myös sen, mutta oleellisinta on, että kerrot mitä asiaa henkilö tulee ratkaisemaan. Kumppaniverkostomme osaa tarjota sinulle juuri oikeanlaisen henkilön toteuttamaan tarpeesi. Jos tuntuu, että et oikein osaa sanoittaa tarvettasi, ota vain rohkeasti meihin yhteyttä, niin voimme luoda haun yhdessä. Alta löydät muutaman esimerkin asiakkaidemme hauista.

<tähän samoja esimerkkejä kuin webbisivun karusellissa, en saanut niitä kopsattua selaimesta>

Mitä tämä maksaa?

Haun luominen, ehdokkaiden selaaminen ja vielä haastatteluvaihekin on täysin maksutonta. Raha vaihtaa omistajaa vasta, kun teemme sopimuksen ja asiantuntija aloittaa työnsä. Hakuvaiheessa annat meille hintatoiveesi, jonka huomioimme tarjouksia läpikäydessä ja lopullinen hinta sovitaan vielä aina yhdessä sopimusvaiheessa. Meiltä tulee kerran kuukaudessa lasku, joka perustuu sovittuun tuntihintaan ja toteutuneisiin tunteihin, ellei yhdessä toisin sovita.

Kauanko menee aikaa?

Hakuaika riippuu sinun aikataulustasi. Automatisoitujen prosessiemme ja digitaalisen alustamme ansiosta pystymme tarvittaessa toimittamaan sinulle sekä asiantuntijaehdokkaat, että valmistelemaan sopimukset allekirjoituskuntoon jopa parissa päivässä.

Thank You!

The form was sent successfully. We will publish your Talent asap, but latest within two working days.

Meanwhile, if you have any questions, please contact us at express@peoplecloudpro.com.

Thank You!

The form was sent successfully. We will be in touch in no time!

Meanwhile, if you have any questions, please contact us at express@peoplecloudpro.com